top of page
  • Forfatterens bildeMarius

Hvorfor brenner jeg for dette?


Det begynner det å bli en liten stund siden det ble annonsert at jeg skal være med å videreutvikle Heart Circle og jeg tenker at er på tide å fortelle litt om meg selv. Først vil jeg si litt om hvorfor jeg så lidenskapelig opptatt av dette arbeidet.


Den største årsaken er at det har hatt en så enorm effekt på min egen utvikling. Jeg kan trygt si at jeg er en bedre mann, en bedre sønn, en bedre bror og en bedre venn som følger av dette arbeidet, og jeg ønsker derfor å bidra til at flere får oppleve det samme.


Jeg har lenge lengtet etter å bidra med noe som gjør en forskjell for andre og når jeg ser hvilken transformativ kraft dette arbeidet har, både i mitt eget liv og i andres, og ikke minst ringvirkningene som er et direkte resultat av dette, så er jeg helt overbevist om at vi vil gjøre en stor forskjell.


Logikken bak dette er at når vi dedikerer oss til denne type arbeid, så kultiverer vi verdier som selvverd, selvrespekt, kjærlighet og sannhet. Og det bidrar til å gjøre denne verden til et bedre sted.


Fordi det vil direkte føles av og påvirke familie, venner og kollegaer. Det både smitter og inspirerer. Derfor kjennes det helt naturlig å dedikere seg til å spre dette budskapet og utvikle det videre.


Hvis dette resonnerer og du ønsker å hjelpe oss med å spre budskapet, så del gjerne dette innlegget, fortell venner og bekjente eller begge deler!


Jern sliper jern ⚔️ Marius

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page