top of page
  • Forfatterens bildeMarius

Hvorfor er dette arbeidet så viktig?


I mitt siste innlegg delte jeg litt om hvorfor jeg personlig brenner for dette arbeidet og jeg ønsker å spille litt videre på dette og dele litt om hvorfor jeg mener det er så viktig.


Min egen selvrealisering har i mange år vært en ensom reise. Det ble mye intellektuelt og lite emosjonelt. Det var ikke før jeg deltok i sirkel og ble sett og anerkjent for hvem jeg egentlig er, av andre menn, at mange av de emosjonelle sårene mine begynte å lege og ting begynte å løsne for meg. Det ga form til mitt potensiale og et mer solid fundament jeg kunne bygge videre på.


Medisinen jeg ikke ante at jeg trengte var samholdet og brorskapet jeg ble introdusert for i Heart Circle. Det ga meg muligheten til å bevege meg fra teori til praksis, og omdanne kunnskap til integrert visdom. Det har for meg fungert som initieringen jeg aldri fikk. En initiering jeg hadde et enormt behov for og noe jeg nå forstår at veldig mange andre menn også har et like stort behov for.


Jeg mener det er et stort behov for flere trygge arenaer der menn kan møtes i både sin sårbarhet og sin kraft, for begge deler hører sammen, og det gikk ikke opp for meg før jeg hadde et trygt rom der denne forståelsen kunne vokse frem og integreres.


Vi vil gjerne høre om dine tanker og erfaringer rundt dette.


Jern sliper jern ⚔️ Marius

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page