top of page
  • Forfatterens bildeMarius

Viktigheten av et samhold og brorskap


Hvert år så er det ca. 6000 selvmordsforsøk i Norge, og mellom 500 og 700 av de blir fullbyrdet. To av tre av de er menn, som betyr at det er mer enn én mann hver dag. Her er ofte ensomhet avgjørende.


Den statistikken føles nesten umulig å svelge og derfor noe jeg vil gjøre noe med.

I mitt forrige innlegg snakket jeg litt om hvorfor jeg mener at arbeidet vi gjør i Heart Circle er så viktig og for å påpeke enda en god grunn, er det alt for mange menn som kjemper indre og ytre konflikter i ensomhet, og har gjort det i altfor lang tid.


Det har for meg vært en kraftfull åpenbaring at mange av oss bærer på de samme vanskelige tankene og følelsene, ting jeg hele tiden trodde jeg bar på alene fordi jeg holdt det for meg selv.


Jeg var på mange måter ikke klar over at jeg var ensom, fordi ensomheten gradvis snek seg på og etter hvert ble den nye normalen. Dette er jeg ikke alene om.


Samholdet og broderskapet vi har i Heart Circle har vært, og fortsetter å være, helt uvurderlig og livsendrende katalysator for min personlige vekst.


Et broderskap som holder hverandre ansvarlige og som er bygget på et fundament av kjerneverdier som et felles kompass på veien mot å bli fullkomne og balanserte menn.


Vi vil gjerne høre hva du tenker om dette! Del gjerne i kommentarfeltet.


Jern sliper jern ⚔️ Marius

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page