top of page

fre. 26. apr.

|

Valdres

Manneretrett i Valdres

Bli med til Valdres for en uforglemmelig mannshelg omgitt av storslått natur. Vi inviterer brødre, både kjente og ukjente, til å delta i svettehytte rituale, workshops, delesirkler, og nyte god mat i et broderlig fellesskap.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Manneretrett i Valdres
Manneretrett i Valdres

Tid og sted

26. apr. 2024, 16:00 – 28. apr. 2024, 15:00

Valdres, Valdres, Nord-Aurdal Municipality, Norway

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til retreat med Heart Circle!

Oppdag gleden ved å koble deg til både naturen og ditt indre jeg i hjertet av Valdres! 

Vi inviterer alle brødre, kjente som ukjente, til å bli med på en uforglemmelig mannshelg hvor du kan fylle opp din egen kropp og sjel. 

Omringet av spektakulær natur, tilbyr vi en helt unik opplevelse med et tradisjonelt svettehytte rituale, engasjerende workshops, innsiktsfulle delesirkler, utsøkt mat og et broderlig samvær. Bli med oss for å styrke båndene mellom menn og utforske dypere aspekter av maskulinitet i et trygt og støttende miljø. 

I Heart Circle går vi inn for å møte oss selv sammen med andre, og for å praktisere hvordan vi kan møte opp autentisk i hverdagen. Her får vi en hel helg til å kultivere det vi ønsker å bringe fram i vårt liv.

Vi kan love en uforglemmelig helg med et skreddersydd program for å åpne opp og gå i dybden, med en balanse mellom strukturert og ustrukturert tid som sørger for at du kan reise hjem sentrert, full av gode opplevelser og viktige innsikter.

Heart Circle holder den røde tråden for arbeidet gjennom helgen og leder sirkler og workshops.

Med seg på laget har vi med oss Jan-Erik Fjelltrommeren, som vil lede oss inn i svettehytte-seremoni (sweat lodge/temazcal). Det er en nord-amerikans tradisjon som kan regnes som et mindre overgangsrite, der man går inn i jordens livmor (svettehytten) med intensjoner for det nye, svetter ut det gamle og fødes på ny inn i den kursen du har satt. En rik opplevelse for kropp, sjel og sinn. 

Pris: Kr 2990,- per plass. 

(Prisen inkluderer kost og losji, sirkler, workshops, svettehytteseremoni og mer.)

Da får du adressen, kjøreplan for helgen og avtale om resterende betaling. Ta kontakt om det er spørsmål!

NB! det er begrensede plasser og kun for menn.

Billetter

  • Ordinær pris

    kr 3 300,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page