top of page

Ord fra felleskapet

Tilbakemeldinger som varmer

andreagamst_220823__0130_edited_edited.jpg

Vinden i seilet

Først og fremst er Heart Circle en veldig god arena for å bli kjent med seg selv. For min del er det veldig nyttig å ha rom for å sette ord på tanker og følelser, og ikke minst å få innblikk i hva som rører seg hos andre menn. Det er fint å på ekte bli sett og hørt av noen som gir deg 100% av oppmerksomheten sin så lenge du har noe på hjertet.

 

Jeg vil uforbeholdent anbefale dette til absolutt alle menn.

 

For det andre er du (Simen) en aldeles strålende fasilitator. Du har en varme jeg ikke har sett maken til, backet opp av en sterk kjerne av tydelige grenser, sunn maskulinitet, forståelse, og innsikt. Jeg tenker mye på det du sa under introen til Heart Circle på Mannsdagen (2022), med ripple effect, og budskapet som sprer seg. For det er jo fint å gi folk rom til å dele, og følelsen av å bli sett og hørt og ønsket, men du gir også svært verdifull input, både med ting du sier og ved den du er. Mer Simen i monitor, takk.

- Raymond (32)

Ærlighet, sårbarhet og tilstedeværelse foran andre menn er noe jeg tror vi trenger i vår verden. Dette er et fantastisk rom for det, på en kompromissløs og ufiltrerte måte.

Det å få sitte i sirkel med andre sårbare, sterke, ærlige menn har beriket denne høsten min utrolig mye! Jeg opplevd å gråte, le, lytte, lære, være redd, og blottlegge mine følelser, og stå trygt i min sårbarhet i samsvar med en fantastisk gruppe menn.

Vi har møttes igjennom hele høsten og hver gang har vært annerledes. Farget av min virkelighet og mine opplevelser, i synergi med sirklene har det oppstått ny lærdom for meg hver gang. Oftest igjennom å lytte på andre og være til stede i deres følelser. Også i å ta ansvar for mine egne følelser og min egen deling.

Ærlighet, sårbarhet og tilstedeværelse foran andre menn er noe jeg tror vi trenger i vår verden. Dette er et fantastisk rom for det, på en kompromissløs og ufiltrerte måte. Jeg føler meg rikere, visere. Jeg tror det
te bidrar til å gjøre meg tryggere på meg selv, og på andre.

Jeg håper alle menn som føler de trenger et sted å dele med andre menn utforsker dette! Det brorskapet jeg har følt med disse gutta har på kort tid hadd positiv innvirkning på hvordan jeg går ut i verden og møter nye menn, og hvordan jeg ser meg selv i dette. Takk Heart Circle!

 

- Håvard (34)

Delesirkler har funnet en plass i mitt liv som en god måte å bli kjent med nye mennesker og for å møte et indre behov for å bli sett og hørt.

Jeg kom tilfeldigvis over Heart Circle på Instagram desember 2021, dette var min første delesirkel. Siden da har jeg deltatt på totalt 5 delesirkler der to av dem er fra Heart Circle. Delesirkler har funnet en plass i mitt liv som en god måte å bli kjent med nye mennesker og for å møte et indre behov for å bli sett og hørt.

Etter min mening er trygghet det viktigste en fasilitator kan bringe inn i en delesirkel, og det er hovedgrunnen til at jeg har valgt å komme tilbake til Heart Circle. Simen holder sirkler med en kombinasjon av tydelighet og mykhet. Han viser akksept og forsåelse når han ser til at det er rom for alle og at alles dele tid respekteres. Slik skaper han et sted der jeg kan lytte, bli hørt og hvile i den trygge atmosfæren. Et sted der menn kan dele akkurat det som føles ok å dele i øyeblikket. Om det så er tungt eller oppløftende, lett eller utfordrende, ubehagelig eller vakkert.

Jeg merket Simens energi tydelig allerede første gang jeg satte foten på innsiden døren - til min første delesirkel. En imøtekommende varme og tilstedeværelse som få mennesker innehaver, en god klem og et hvilende smil. "Du er hjemme nå" hvisket øynene hans i det han introduserte seg selv.

Som nylig innflyttet til Oslo og fremdeles på utkikk etter min plass i denne byen var det overveldende å kjenne på varmen jeg fant på min første delesirkel hos Simen. Det var akkurat det jeg trengte. Tusen takk for det rommet du skaper, der jeg kan være meg.

Jeg anbefaler Heart Circle: Til deg som ønsker finne deg selv. Til deg som søker noe ekte, ærlig og autentisk. Til deg som ønsker dele fra hjertet og møte andre menn som ønsker det samme.

- Kjell Erik (33)

Efter en kväll på heart circle så kommer du lära att du inte är ensam i det finns massor av män med samma personliga ''svagheter'', oro, rädslor och problem och det är väldigt fint att uppleva.

Jag var i kontakt med Simen om att gå på en heart circle men tackade gång på gång nej av olika anledningar. Den största anledningen var att jag inte kände mig metalt redo att dela då jag hade mina egna föreställningar om hur och vad en delnings cirkel är. Plötsligt så kom det en chans för drop in i en ny cirkel och jag var mentalt redo att testa det ut.

Detta är jag väldigt glad för att jag gjorde och det var inte alls så krävande av mig som jag hade trott. Det var väldigt givande och nu vet jag att man kan komma dit i exakt vilket metalt tillstånd som helst och lämna cirkeln med massor av erfarenheter rikare. Detta på grund av alla män som var där och delade sina tankar, erfarenheter och visade sårbarhet. Efter en kväll på heart circle så kommer du lära att du inte är ensam i det finns massor av män med samma personliga ”svagheter", oro, rädslor och problem och det är väldigt fint att uppleva.

På heart circle styr du helt själv vad du är komfortabel med och Simen skapar en trygg miljö som passar alla olika personligheter. Även dom som är introvert som mig själv. Bara att vara där och se hur olika men ändå så lika vi män är är väldigt fint som jag tycker att alla bör uppleva en gång i livet!

- Dennis (32)

Simen er en autentisk og trygg sirkelleder, med hjertet utenpå kroppen. Det føltes veldig trygt å dele med han som fasilitator.

Heart circle tilbyr et rom for å øve på uttrykke seg selv som man er og dele opp- og nedturer med andre menn.

Da jeg møtte opp på Heart circle for første gang var jeg midt i en av de vanskeligste periodene i hele mitt liv. Selv om jeg vet at det ligger store muligheter for vekst hvis man tør å dele de virkelig vanskelige tingene fra hjertet, så nølte jeg. Tristheten og den bunnløse sorgen satt langt inne å dele.

Simen er en autentisk og trygg sirkelleder, med hjertet utenpå kroppen. Det føltes veldig trygt å dele med han som fasilitator.

Selv om jeg ventet lenge, så tok jeg til slutt sats, pustet dypt og delte om den tunge tiden jeg var i. Fordi det føltes trygt. Fordi jeg så at andre menn viste mot og delte om det vanskelige i deres liv. Etterpå føltes det veldig mye bedre.

- Thomas (35)

I sirkelen måtte man ikke gjøre noen ting - alt var en invitasjon.

Heart Circle var en utrolig god opplevelse. Simen er en varm person som tar imot alle med aksept og gleder seg til å se og høre om hvem du er. I sirkelen måtte man ikke gjøre noen ting - alt var en invitasjon. Man kunne dele, ikke dele, dele dypt, dele grunt, dele mye, lite, akkurat det man følte for.

Jeg ble overrasket over hvor mange forskjellige menn vi var, og hvor forskjellige ting som opptok hodene våre - men også hvor mye man kunne kjenne seg igjen i når andre delte. Å se og høre at totalt ulike menn ofte kjenner på de samme tingene, gav en følelse av man ikke er alene, og skapte tilhørighet og bånd til gjengen på bare de få klokketimene vi var samlet. Anbefales på det varmeste, uansett hvilken type mann du er.

- John Didrik (25)

bottom of page