top of page

Våre tjenester

Veien mot ditt ekte jeg

Delesirkel

Disse møtene er et kraftfullt verktøy for personlig utvikling, som styrker selvledelse og evnen til å sette sunne grenser. Samtidig åpner de opp for en dypere tilknytning til både oss selv og de rundt oss. Våre sirkler legger vekt på nøkkelpraksiser som å være fullt tilstede, artikulere våre opplevelser, navigere og uttrykke følelser, praktisere oppmerksom lytting og gi autentiske tilbakemeldinger.

 

Ved å delta i våre delesirkler, vil du oppleve et unikt støttesystem som fremmer ærlighet, tillit og gjensidig respekt. Disse samlingspunktene tilbyr en sjelden mulighet til å utforske og vokse sammen med likesinnede, i et miljø som oppmuntrer til refleksjon og ekte forbindelse.

Flak-photo-hart-circle-10-2023-edits-08080.jpg
Marius_mountain2_edited.png
Flak-photo-hart-circle-10-2023-edits-07318.jpg

Retrett

Retrettene våre gir deg tid og rom til å kjenne inn, korrigere kurs og bygge seg opp.  De er designet for å gi deg plassen du trenger for å reflektere, justere din livskurs, og styrke din indre kraft. Ved å ta et skritt tilbake, åpner du for ny energi og fokus, klargjør dine mål, og fyller på med fornyet styrke.

 

Dediker en helg til å nære både kropp, sjel og sinn. Dette er en investering i deg selv som resonnerer langt utover personlig vekst, og beriker alle aspekter av livet ditt. Våre retretter tilbyr en unik mulighet til å bygge et støttende fellesskap. Sammen utforsker vi hvordan selvpleie kan skape bølger av positiv endring, både for oss selv og i samspill med andre. Oppdag hvordan du kan løfte ditt potensial og utvide din innflytelse, sammen med oss.

En-til-en veiledning

Som mentor / veileder tror vi fast på at du allerede har alle svarene du trenger inni deg. Vår rolle er å hjelpe deg med å avdekke disse svarene gjennom engasjerte dialoger, og sammen identifisere de virkelige 'gullkornene' som kan forvandle ditt liv.

 

 Du innehar selv løsningene, og vår oppgave er å veilede, gi råd, og støtte deg gjennom en prosess som du, i samarbeid med oss, velger. Målet med personlig veiledning er å fremme selvstyring, utvikle en dypere forståelse for seg selv, og etablere et solid fundament av selvverd basert på ens egenart, uavhengig av ytre prestasjoner.

Flak-photo-hart-circle-10-2023-edits-07688_edited.jpg
bottom of page